Select Page

 

Als je me (2 jaar geleden) had verteld dat er een nieuwe ziekte zou komen, die er voor zorgde dat we vrijheidsbeperkingen opgelegd hebben gekregen, zoals verplicht om met een mondkapje binnen te lopen, een avondklok hebben en een paar keer een lockdown hebben gehad, veel beroepen die niet mochten/ mogen worden uitgeoefend, had ik je compleet uitgelachen.

 

Helaas valt er niets te lachen en is bovenstaande werkelijkheid geworden. Alle (media) berichten gaan over hoe gevaarlijk corona is en wat we allemaal moeten doen om besmetting te voorkomen. Maar er wordt weinig gezegd over hoe belangrijk het is om je immuunsysteem te versterken, hoe je positief moet blijven en in beweging te blijven, zodat de overlevingskans veel groter is. En dat is precies mijn missie: Mensen fysiek en mentaal in hun kracht zetten!

 

Al jaren heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt: Allround Yoga- en dansdocent, hypnotherapeut en coach.

Ik sta bekend als een vrolijke down to earth yoga & dans docente, entertainer, om mijn enthousiasme, puurheid en rust, professionaliteit en positiviteit. Op de leukste manier mensen in hun kracht zetten doe ik met lesgeven in yoga, dans en coaching. Dit maakt mij persoonlijk ook het aller gelukkigst en daarom ben ik BMI gestart!

 

Ik zie ernaar uit kennis met je te maken!

 

Namaste Jonno:)

 

Source

Download your FREE PATCHWORK Wellness Planner to kickstart your wellness physically, mentally and economically today!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!